CV onderhoud in Leidschendam, Voorburg en Voorschoten

Een goed onderhouden cv-ketel presteert beter, gebruikt minder energie, gaat langer mee en is veiliger. Bovendien laat hij je minder snel in de steek. Wil je dus goedkoper uit zijn en kou in je huis of bedrijfspand vermijden, dan is het van belang dat je je cv-ketel regelmatig laat checken door een goede cv-installateur. De norm is eens per jaar.

Contacteer ons

Ook actief in Leidschendam, Voorburg en Voorschoten

Waarom is cv-onderhoud belangrijk?
Als de verwarming nog warm wordt, is alles toch goed? Niet altijd. Want de cv-ketel kan plots mankementen vertonen. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat je zomaar in de kou komt te zitten. Cv-onderhoud verkleint de kans op problemen en verbetert de ketel op de volgende punten:

efficiëntie: schone cv-ketels verliezen 10% minder energie
levensduur: onderhouden ketels slijten en verroesten minder snel
veiligheid: onderhouden ketels stoten minder snel koolmonoxide uit
zekerheid: onderhouden cv-installaties vallen minder snel uit

Plan een cv-inspectie van Leenards in Voorschoten, Voorburg of Leidschendam. Bel 070-3558484 of stuur een bericht.

Wat kost cv-onderhoud bij Leenards?
Ken je dat? Je bent op zoek naar een vakman voor een klus, maar op de website is geen informatie te vinden over prijzen. Heel vervelend! Leenards is duidelijk over de prijzen van onze diensten. We werken met vaste uurtarieven. Zo bereken je heel eenvoudig wat de klus jou gaat kosten:

Uurtarief cv-onderhoud:
Tijdens kantooruren: € 65,34 (incl. btw)*
Buiten kantooruren en op zaterdag: € 98,01 (incl. btw)*
Op zon- en feestdagen: € 130,68 (incl. btw)*
* exclusief voorrijkosten

Is cv-onderhoud niet voldoende? Leenards installeert een cv-ketel

Heeft je cv-ketel een leeftijd bereikt waarbij cv-onderhoud meer kost dan oplevert? Dan adviseert Leenards Warmte- en luchttechniek over de beste nieuwe cv-ketel voor jouw huis of kantoor. Onze vakkundige en snelle installatieservice betekent dat jij er geen omkijken naar hebt. Voor cv-onderhoud of -installatie in Leidschendam, Voorburg of Voorschoten bel je 070-3558484. Een bericht sturen kan natuurlijk ook!