CV onderhoud in en om Voorburg door een erkend CV-installateur

Een cv-installatie werkt optimaal bij structureel onderhoud. Woon je in de regio Voorburg en ben je met spoed op zoek naar een cv-installateur? Leenards Warmte- en Luchttechniek BV verhelpt storingen in cvinstallaties. Voor installatie, reparatie en onderhoud van je ketel ben je bij ons installatiebedrijf aan het goede adres. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Vraag een inspectie aan

Blijf warm door een goed onderhouden cv

Onderhoud je cv-installatie en voorkom problemen met je ketel. Dit helpt je warm de koude dagen door en voorkomt gevaarlijke situaties. Leenards Warmte- en Luchttechniek BV heeft ook voor jou een passend onderhoudscontract. Tegen een vaste prijs wordt de cv-installatie jaarlijks nagekeken en onderhouden. Hierdoor werkt een ketel veilig én verbruikt hij minder energie. Gaat er toch iets mis? Dankzij onze 24- uursservice staan we altijd snel bij je op de stoep.


Cv onderhoud door Leenards Warmte- en Luchttechniek BV

Besteed het onderhoud van een cv uit aan een specialist en doe een beroep op de service van Leenards Warmteen Luchttechniek BV. Wij springen graag voor je in de bres en verhelpen storingen aan je cv in de regio Voorburg. Ga niet zelf lopen sleutelen of hopen dat de problemen zichzelf verhelpen, maar neem direct contact met ons op bij een kapotte ketel of cv-installatie. Hierdoor blijft je huis te allen tijde aangenaam warm en voorkom je onveilige situaties!