Inspectie en onderhoud van cv-ketels in Den Haag en omstreken

Een goed onderhouden cv-ketel presteert beter, verbruikt minder energie, gaat langer mee en is veiliger. Bovendien laat hij je minder snel in de steek. Wil je goedkoper uit zijn en kou in je huis of bedrijfspand vermijden, dan is het van belang dat je je cv-ketel regelmatig laat checken door een goede cv-installateur. De norm is eens per jaar.

Vraag een inspectie aan

Plan een inspectie van je cv-ketel in Den Haag of omgeving

Weet je niet zeker of je cv-ketel op zijn best draait? Heeft er al een tijdje geen expert meer naar gekeken? Dan is het een goed idee om een inspectie en onderhoudsbeurt aan te vragen. De erkende cv-installateurs van Leenards Warmte- en Luchttechniek BV uit Den Haag onderhouden zowel eenvoudige ketels van particulieren als meer complexe ketels van bedrijven of woningbouwverenigingen. 


Alleen maar voordelen

Onze vakkundige en vriendelijke cv-installateurs uit Den Haag komen wanneer het jou uitkomt bij je langs en lopen de hele cv-ketel en de bijbehorende installatie grondig na. Zo verklein je de kans op problemen. Bovendien wordt de cv-ketel op de volgende punten verbeterd:

  • Efficiëntie: schone cv-ketels verliezen 10% minder energie
  • Levensduur: onderhouden ketels slijten en verroesten minder snel
  • Veiligheid: onderhouden ketels stoten minder snel koolmonoxide uit
  • Zekerheid: onderhouden cv-installaties vallen minder snel uit

Het is verstandig om een abonnement af te sluiten. Dan voeren we voor een vast bedrag jaarlijks onderhoud uit, houden wij de kalender bij en repareren wij de zaak wanneer nodig.

Bekijk ons serviceabonnement

Ons uurtarief

 

Tijdens kantooruren€   88,00   
Buiten kantooruren en op zaterdag€ 132,00

Op zon- en feestdagen

€ 176,00

Prijzen zijn inclusief BTW

 

 

Sluit een onderhoudscontract af