Snelle installatie van je cv-ketel in Den Haag

Leenards Warmte- en Luchttechniek BV komt, installeert en vertrekt. Met onze vakkundige en snelle installatieservice kost het klusje jou zo min mogelijk tijd. Je kunt zo weer verder met je dag. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten.


Stel je vraag over installatie

Cv-installatie voor particulieren in Den Haag en omstreken

Voor het installeren van een nieuwe cv-ketel in de omgeving van Den Haag is professionele hulp belangrijk. Wij overleggen met jou welke cv-ketel het beste bij jouw woning en verbruik past. Waarschijnlijk kun je daardoor energie besparen.

Na het overleg met de cv-installateur van Leenards Warmte- en Luchttechniek BV heb je er verder geen omkijken meer naar. Met onze jarenlange ervaring plaatsen of vervangen wij je ketel snel en zorgvuldig. Geen gedoe voor jou, daar gaan wij voor.

Installatie en renovatie van een ketelhuis

Collectieve verwarmingsinstallaties zijn ingewikkelder dan individuele en vragen dus om net dat beetje extra vakmanschap waar Leenards trots op is.

Ruime ervaring

Onze cv-installateurs in Den Haag hebben ervaring met installatie en renovatie van cv-ketels in bejaardencomplexen, nieuwbouwprojecten, winkelcentra, scholen, kantoren en ga zo maar door. Wij werken altijd snel en vakkundig.

Renovatie

Soms gaat er in bedrijfsgebouwen iets anders stuk dan een cv-ketel. Een defecte radiator, afsluiter of circulatiepomp kan er ook voor zorgen dat jij, je collega's of je klanten het plotseling koud krijgen. Ook deze reparaties zijn voor onze cv-monteurs geen probleem.

Maak een afspraak