Een serviceabonnement voor cv-ketels in Den Haag: wijs besluit!

Wij raden iedereen in Den Haag en omstreken aan om een serviceabonnement bij ons af te sluiten. Je bent dan voor een bedrag van € 99,00 per jaar verzekerd van een jaarlijks onderhouden ketel. Heb je meerdere cv-installaties in dezelfde woning? Dan krijg je korting op deze extra installaties. 

Neem contact op

Onderhoud en (spoed)reparatie van cv-ketels

Sluit je bij Leenards Warmte- en Luchttechniek BV een serviceabonnement af? Heel verstandig. Wat zit hierbij inbegrepen?

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt aan cv-installatie
  • Geen voorrijkosten bij storingen en reparaties
  • Recht op hulp bij dringende storingen via een 24-uursservice

Wij verstrekken kortingen voor collectief onderhoud in de grotere VVE’s.

Een specifiek serviceabonnement voor een specifiek bedrijf

Beheer je een installatie met verschillende cv-ketels, geisers of gasboilers? Dan geven wij voor zowel VVE’s als bedrijfspanden korting. Zo ben je door een regelmatig bezoek van onze cv-monteur ook met complexe installaties verzekerd van een warme werk- of leefomgeving.

Tarieven voor het serviceabonnement

Binnen het serviceabonnement zit één jaarlijks bezoek voor inspectie en onderhoud aan uw toestel. Eventueel benodigde onderdelen moet je wel apart betalen. Daarnaast heb je altijd recht op hulp bij storingen, in dringende gevallen ook 's avonds en in het weekend. Binnen het abonnement zijn de voorrijkosten afgekocht, dus bij storingen betaal je alleen het arbeidsloon en eventuele materialen.  

 

Tarieven op jaarbasis:

Serviceabonnement           € 99,00

 

Gecombineerd met:

Tweede cv-ketel+ € 72,00

Keukengeiser/badgeiser

+ € 22,00

Gasboiler

+ € 33,00 

Prijzen zijn incl. BTW

 

 

 

 

Overige tarieven