Leenards Warmte- en Luchttechniek in Den Haag staat altijd voor je klaar.

Het serviceabonnement van Leenards in Den Haag: wijs besluit

Wij raden iedereen in Den Haag aan om een serviceabonnement bij ons af te sluiten. Dan ben je voor een vast bedrag van € 89,50 per jaar verzekerd van een werkende, efficiënte en veilige cv-ketel. Heb je een bedrijf of een pand met meerdere cv-installaties? Dan krijg je korting op een gecombineerd serviceabonnement op maat met een gratis jaarlijkse inspectie van een cv-monteur en gratis 24-uursservice.

Onderhoud en (spoed)reparatie van cv-ketels in Den Haag

Sluit je bij Leenards Warmte- en Luchttechniek een serviceabonnement af? Heel verstandig. Onze cv-installateurs in Den Haag staan altijd voor je klaar voor:

  • jaarlijkse inspectie en onderhoud van cv-installaties
  • reguliere reparaties
  • spoedreparaties met de 24-uursservice

Wij verstrekken kortingen voor collectief onderhoud een VvE’s.

Een specifiek serviceabonnement voor een specifiek bedrijf

Beheer je een installatie met meerdere verschillende cv-ketels, geisers of gasboilers? Zowel voor VvE’s als voor bedrijfspanden geven wij dan korting. Zo ben je door een regelmatig bezoek van onze cv-installateur ook met complexe installaties verzekerd van een warme werk- of leefomgeving.

Tarieven voor het serviceabonnement

Als onze cv-installateur een storing komt verhelpen, betaal je geen arbeidsloon. Eventueel benodigde onderdelen moet je wel apart betalen. Voorrijkosten betaal je alleen buiten de reguliere werktijden. Voor het jaarlijkse bezoek van een cv-monteur voor inspectie en onderhoud betaal je geen voorrijkosten.

Tarieven op jaarbasis
Standaard serviceabonnement € 89,50 (incl. btw)

Gecombineerd met:
2e cv-ketel + € 65,00 (incl. btw)
keukengeiser/badgeiser + € 20,00 (incl. btw)
gasboiler + € 30,00 (incl. btw)

Leenards Warmte- en Luchttechniek onderhoudt uw cv-ketel.