Leenards Warmte- en Luchttechniek in Den Haag staat altijd voor je klaar.

Inspectie en onderhoud van cv-ketels door Leenards in Den Haag

Een goed onderhouden cv-ketel presteert beter, gebruikt minder energie, gaat langer mee en is veiliger. Bovendien laat hij je minder snel in de steek. Wil je dus goedkoper uit zijn en kou in je huis of bedrijfspand vermijden, dan is het van belang dat je je cv-ketel regelmatig laat checken door een goede cv-installateur. De norm is eens per jaar.

Plan een cv-inspectie van Leenards in Den Haag

Weet je niet zeker of je cv-ketel op zijn best draait? Heeft er al een tijdje geen expert meer naar gekeken? Dan is het een goed idee om een inspectie- en onderhoudsbeurt aan te vragen. De erkende cv-installateurs van Leenards uit Den Haag onderhouden zowel eenvoudige ketels van particulieren als meer complexe ketels van bedrijven of woningbouwverenigingen.

Alleen maar voordelen
Onze vakkundige en vriendelijke cv-installateurs uit Den Haag komen wanneer het jou uitkomt bij je langs en lopen de hele cv-ketel en de bijbehorende installatie grondig na. Zo verklein je de kans op problemen. Bovendien verbetert de cv-ketel op de volgende punten:

  • efficiëntie: schone cv-ketels verliezen 10% minder energie
  • levensduur: onderhouden ketels slijten en verroesten minder snel
  • veiligheid: onderhouden ketels stoten minder snel koolmonoxide uit
  • zekerheid: onderhouden cv-installaties vallen minder snel uit

Het is verstandig om een abonnement af te sluiten. Dan krijg je voor een vast bedrag jaarlijks onderhoud, houden wij de kalender bij en repareren wij de zaak wanneer nodig.

Ons uurtarief

Tijdens kantooruren € 65,34 (incl. btw)

Buiten kantooruren en op zaterdag € 98,01 (incl. btw)

Op zon- en feestdagen € 130,68 (incl. btw)

* exclusief voorrijkosten

Cv-ketels hebben geen geheimen voor Leenards Warmte- en Luchttechniek in Den Haag.