Leenards Warmte- en Luchttechniek in Den Haag staat altijd voor je klaar.

Je cv-ketel snel geïnstalleerd in Den Haag

Leenards komt, installeert en vertrekt. Met onze vakkundige en snelle installatieservice kost het klusje jou zo min mogelijk tijd. Je kunt zo weer verder met je dag. Wij werken zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten.

Cv-installatie voor particulieren in Den Haag

Leenards heeft een spoedreparatieservice om je altijd warm te houden.

Voor het installeren van een nieuwe cv-ketel in Den Haag is professionele hulp belangrijk. Wij overleggen met je welke cv-ketel het beste bij jouw woning en verbruik past. Waarschijnlijk kun je daardoor energie besparen.

Na het overleg hoef je voor de cv-installateur van Leenards Warmte- en Luchttechniek in Den Haag niets meer te doen. Met onze jarenlange ervaring plaatsen of vervangen wij je ketel snel en zorgvuldig. Geen gedoe voor jou, daar gaan wij voor.

Installatie en renovatie van een ketelhuis

Collectieve verwarmingsinstallaties zijn ingewikkelder dan individuele, en vragen dus om net dat beetje extra vakmanschap waar Leenards trots op is.

Ruime ervaring
Onze cv-installateurs in Den Haag hebben ervaring met installatie en renovatie van cv-ketelhuizen in bejaardencomplexen, nieuwbouwprojecten, winkelcentra, scholen, kantoren en ga zo maar door. Wij werken altijd snel en vakkundig.

Renovatie
Soms gaat er in bedrijfsgebouwen iets anders stuk dan een cv-ketel. Een defecte radiator, afsluiter of circulatiepomp kan er ook voor zorgen dat jij, je collega’s of je klanten het plotseling koud krijgen. Ook deze reparaties zijn voor onze cv-monteurs geen probleem.
Is er spoed? Bel 070 355 84 84 en overleg over onze 24-uursservice.

Leenards Warmte- en Luchttechniek in Den Haag staat altijd voor je klaar.